+36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
BodyBalancePilates®

BodyBalancePilates® egy tudományos alapokon kidolgozott speciális, továbbfejlesztett pilates-gyakorlatrendszer, mely minden esetben segít a felületesen futó, főként mobilizáló feladatot ellátó izmok és mélyen, az ízülethez közel fekvő, a stabilitásért felelős izmok összehangolásában, az erő és rugalmasság harmonizálásában.

Csoportos órákat mutató programnaptár itt tekintehtő meg. Regisztráljon a keddenként 1730-kor induló csoportos BodyBalancePilates® tréningekre itt!

Erre az összehangolt izomegyensúlyon alapuló harmonikus mozgásra különösen nagy szükség van, ha egyoldalú terheléssel járó munkát végzünk (pl.: ülés, állás, egy mozdulat gyakori ismétlése vagy egy helyzet statikus tartása). Rendszeresen ülő munkát végzők esetében a BodyBalancePilates® különösen nagy segítséget nyújt az egyoldalú terhelés következtében rövidült izmok működésének harmonizálásában (csípő-, térd hajlítók), számítógép előtti munkavégzés miatt kialakuló "feszességek" oldásában pl. a nyak-vállöv-kar, vagy a csípő-medence-ágyéki gerinc területén.

Nagyon gyakori probléma, hogy az izmokban kialakult letapadások mozgásszervi panaszok mellett (pl.: nyak-, váll-, felső végtagi fájdalom, mozgásbeszűkülés) akár gyakori fejfájás, migrén, fülzúgás, állandó szemfáradság, fáradékonyság kiváltó okai is lehetnek. Válogasson kedvére a széles tréning-palettából és felejtse el a mindennapok gondját!

Miért segít a BodyBalancePilates® a gerincpanaszok megelőzésében?

A BodyBalancePilates® által kidolgozott nyújtás/streching az előnytelen helyzetben rögzült izmok „újraélesztését” célozza meg (pl.: váll és csípő elülső része, térd mögötti terület), hogy újra szimmetrikusan és egészségesen tudjunk mozogni. Ezen túl a mélyen elhelyezkedő stabilizátor izomzat erősítése (un.core izomzat) egy egészséges gerinc mellett még formás külsőt biztosít, valamint jól tréningezi a tüdőt is, köszönhetően a Pilateshez tartozó légzőgyakorlatoknak.

A légzéssel egybekötött harmonikus mozgás stresszoldó hatású, s míg kezdetben a légzés és a mozdulatok kombinációja újszerű, addig a koordináció fejlődésével egyszerűen természetes „együtt mozgássá” válik. Manapság a pszichés terhelés szinte elkerülhetetlen, azonban nem mindegy, milyen megküzdési stratégiát választunk.

Mind tudjuk, a testmozgás általánosan nagyon jó pszichés hatással bír, azonban a BodyBalancePilates®-ben alkalmazott légzés és mozgás koordinálása rávezet a testi-lelki harmóniára. A gyakorlatok precíz kivitelezése közben nem hagy időt foglalkozni a világ „külső” dolgaival, csak magunkkal, amire valljuk be sokunknak szüksége van! Mindehhez kapcsolódik továbbá az egyre kisebb alátámasztási felszínek alkalmazása és az egyensúlyfejlesztő gyakorlatok, egyre jobban segítve a mindennapi mozgások, mozdulatok ergonomikus alapjának elsajátítását, a sérülés és az esés veszélyének minimalizálására.

A légzés, mobilizálás, erő és nyújthatóság fejlesztésével a vérkeringésre és szerveink tápanyagellátására is jó hatással lehetünk (pl.: emésztés, csont/ízület/porc szerkezet felépítése). A BodyBalancePilates® a testtartás korrekciójával, az ízületek biztonságos átmozgatásával, az izmok személyre szabható erősítésével és nyújtásával segít a kompenzációs elváltozások és a mindennapi mozgások javításában.

A gerinc stabilizálásában résztvevő izmok erősítése, a felső és alsó végtag megfelelő izmainak erősítése és nyújtása (pl.: váll-vállöv nyitása, csípő- és térdhajlító izmok nyújtása) segít az ülőéletmód miatt felvett „kényszertartást” ellensúlyozni az egészséges és panaszmentes mindennapok érdekében.

Egészségprogramok, terápiák SZÉP kártya használatával, a kiegészítő tréningek és masszázsok bizonyos sport cafeteria kártyával is igénybe vehetők! Információ kérése és időpont foglalás érdekében hívja ügyfélszolgálatunkat!

Elérhetőségünk munkanapokon 9:00-18:00 óra között a következő: +36 1 790 9900

Regisztráljon a keddenként 1730-kor induló csoportos BodyBalancePilates® tréningekre itt!   Vagy hívjon minket telefonon és regisztráljuk! Bejelentkezés:  +36 1 790 9900, +36 1 790 9911

Megjelent: 9095 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
< >

Lökéshullám olcsóbb bérlettel

Bérlet formájában a lökéshullám kezelés ára 6900 Ft helyett most 5000 Ft/alkalom.

Ajándék masszázs

Sport cafetéria kártyák a masszázsok esetében most 10 perc regenerációs masszázzsal egészülnek ki.

BodyScreening

Komplex PhyDoArt® egészségprogramokhoz most ingyenes testösszetétel mérés!

Sportrehabilitáció

Profi sportolók rehabilitációja sportbiztosítással is!

Komplex gerincfelmérés

Egyénre szabott 3 dimenziós mozgásszervi vizsgálatok, mozgásminta szűrések most ajándékban

Medical Flossing

Innovatív sportrehabiltáció októberben a Sportarénában is!

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.