+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 700 9419 | Nyitvatartás »
  

Eseménynaptár

Fascia Release Manuális Terápia képzés
Péntek 31 Május 2019, 09:00am - 02:00pm
Találatok : 172
által Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolat +36 1 790 9900, +36 1 607 3219, +36 1 471 1435

Testünket behálózó fascia rendkívül rugalmas és elasztikus eleme a kötőszövetnek. Átöleli, becsomagolja a szerveket, formát képez, védelmet biztosít, tartást ad, idegek, erek, nyirokutak számára pályákat biztosít, vagyis jól adaptálódó hálózatot hoz létre testünkben. Fasciahálózat biztosítja, hogy a kívánt fizikai teljesítményt meg tudjuk valósítani.

A fascia, a Fascia Release Manuális Terápia, majd az SMR tréning jelentése sok sportoló, páciens számára egy teljesen ismeretlen terület. Amennyiben a fasciát helyesen tréningezzük, védjük azt a sérülésektől. A kötőszövet védelme, sérüléseinek prevenciója szerencsére az egészséges életmód, a fitness területén egyre hangsúlyosabb szerepet kap.

Látva és nyomon követve a fascia kutatások eredményeit, valamint a fascia háló lazítását célzó eszközök tárházát, a gomba módon növekvő továbbképzéseket, amelyek sok esetben az eszközök használatára tanítják meg az érdeklődőket, mi úgy döntöttünk egy másik alternatívát kínálunk a hozzánk jelentkezők részére! Ezért képzésünk tananyagát 3 nagy területre osztottuk:

  • - Fasciatan - modern tudományos eredményeken alapuló szöveti analízis, terhelés hatására bekövetkező strukturális átalakulások (beleértve az immobilizációt is),
  • - Manuális fascia lazító terápia - felületes fascia hálótól a mély izompólyáig a képzésen elsajátíthatók azok a speciális manuális fogások, amelyekkel lágy, fájdalommentes lazítást lehet elérni a láncok lefutása mentén.
  • - Manuális terápia és fascia tools - Képzés résztvevői betekintést nyernek a fascia lazító eszközök helyes használatába, az eredményesség érdekében történő alkalmazási területekbe.
  • - Önkorrekciós gyakorlatok - SMR, azaz önkorrekció -, amely számtalan eszköz alkalmazásának lehetőségét mutatja be az érdeklődők számára. Az alkalmazható eszközök hatásának, anyagának elemzése a fascia elváltozások függvényében, egyénre szabottan, kontraindikációk figyelembe vételével egy kiemelt része az eszközös gyakorlati előadásoknak!

Továbbképzés elindításával célunk, hogy a magyar szakemberek is megismerjék a rohamosan fejlődő és a gyakorlatban rendkívüli hatékonysággal alkalmazható fasciaterápiát, annak alkalmazásával hatékonyabb rehabilitációs eredményeket tudjanak elérni.

 

Hely PhysioVit Rehab Akadémia, 1143 Budapest, Hungária krt. 130.
Nyitás és regisztráció: 8:30-tól.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.