+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  

KINEZIOTAPE-Proprioceptiv Physiotape® szimpózium - Professzionális kineziotape használat, a fasciataping szemszögében kiemelten sportolóknak

Rendezvény célja a kineziotape használatban bekövetkező változások megismertetése különös figyelemmel az elmúlt 2-3 évben megjelenő újdonságok helyes és szakszerű alkalmazásának figyelembe vétele mellett. Amennyiben szeretné a legújabb taping technikákat megismerni és a tapaszokat helyesen alkalmazni, akkor nálunk a helye!

A kineziotape, kineziológiai tapasz (kinesiology tape) szakszerű használatát kiemelt fontosságúnak tartjuk, hiszen ez a rugalmas, hosszanti irányban nyújtható, akril ragasztóréteggel bevont tapasz kiváló a rehabilitációban, sportrehabilitációban a mindenkor alkalmazott terápia hatékonyságának fokozására. Segítségükkel gyorsabban csökkenthető a fájdalom, növelhető a spasztikus izmok lazítási intenzitása, az ödéma csökkentése, hatékonyabbá tehető az izomerősítés a korrekcióknak köszönhető szenzoros stabilizálásnak köszönhetően, ugyanakkor a szenzoros stabilizáció segít a hypermobil, vagy instabil ízületeknél a pozíció és az izmok helyes működésének megéreztetésében stb. A hatásokat hosszasan lehetne még sorolni.

Óriásit fejlődik a kineziotape technika, mely folyamatosan biztosítja számunkra a ragasztási variációk állandóan sokasodó sokféleségét. A 1 órás előadáson szó esik majd:

❶ Ragasztási technikákról az anyag jellegéhez igazodva.
❷ Ragasztásokról a korrekcióban.
❸ Ragasztásokról a szöveti mobilizálásban.
❹ Ragasztásokról a krónikus gyulladások csökkentésében.
❺ Ragasztásokról az ödéma csökkentésében.
❻ Ragasztásokról a pumpafunkció biztosítása érdekében.
❼ Ragasztásokról a szalagszakadásban, izomrost szakadásban.
❽ Ragasztásokról a fascia lazításában.
❾ Kiegészítő tesztek és szöveti analízisek a ragasztási technikák meghatározásában.
❿ Új, tudományosan bizonyított elméleti alapok az izomtechnikában a szöveti analízisek alapján.

Természetesen szembe állítjuk egymással a klasszikus taping vonalat és a modern anyagszemléletet, ebből adódó lehetőségeinket a szöveti és sejtszintű folyamatok támogatásában.

A helyes termékhasználatot most ingyenes workshopunkon minden érdeklődő elsajátíthatja a több órás előadáson. Online előadáson résztvevők:

 • Megismerik a szöveti elváltozásokon alapuló helyes és észszerű kineziotaping használat alapjait.
 • Kipróbálhatják Magyarország egyik legnagyobb kineziológiai tapasz forgalmazójának termékeit, azok gyógyító, szöveti folyamatokat támogató eltérő hatásait, az individuális tapasz használatot (gélgolyós, lyukas, klasszikus kineziológiai tapaszok stb.).
 • Megtanulják hogyan válasszák meg a ragasztási céloknak megfelelő terméket.
 • Megismerik a kineziotaping területén alkalmazható újdonságokat, variációs lehetőségeket szöveti analízisek alapján.
 • Helyes ragasztásokat, helytelen technikákat. A hatékonyság fokozására használható tippeket, trükköket.

Előadó: Kanyó Ildikó, Sportfizioterapeuta - PhysioVit Group Németország/Magyarország.

Helyszín: PhysioVit Rehab Akadémia, ONLINE CAMPUSA (webinár szoba)

Kezdés: du. 20:00 óra (Előadás tervezett vége 21:30)

Rendezvény dátuma:

 • 2020. július 10. - Jelentkezési lehetőség megnyitva a lenti űrlapon.
 • 2020. július 31. - Jelentkezési lehetőség megnyitva a lenti űrlapon.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!  A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges.

PhysioVit

Regisztrációs lap

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Előadás időpontja:
Végzett már kineziotape tanfolyamot valahol?*
Szakemberként vesz részt a rendezvényen?*
Igen válasz esetén kérjük, hogy adja meg előképzettségét:
Hozzájárulok ahhoz, hogy a PhysioVit hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően az ingyenes előadás témakörével kapcsolatosan (emlékeztető, visszaigazolás) újdonságokról, hírekről. *
Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a profilom létrehozása érdekében az előadás tartalmának megjelenítése miatt a hozzájárulásom visszavonásáig.*
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.net/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

Miért érdemes a PhysioVit által támogatott ragasztási koncepciókat választani?

 • PhysioVit® nemzetközi és hazai kapcsolatai révén biztosítja edzők, orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőrök, természetgyógyászok képzését Európa több országában. Kiemelt támogatói vagyunk a szakszerű és ésszerű taping koncepciók elterjedésének. Rendszeresen megtartot ingyenes, egészségnevelő, kineziotaping ragasztások megtanulását biztosító szimpóziumok kedveltsége páratlan.
 • PhysioVit® - Kineziológiai tapaszok, fitnesz és sport eszközök, valamint és gyógyászati eszközök nagy magyarországi forgalmazója.
 • PhysioVit® - Kineziotape - Proprioceptiv Physiotape®képzései mindig teltházasak.
 • PhysioVit® - Kineziotape - Proprioceptiv Physiotape® képzése az egyik legkedveltebb kineziotape koncepció, melyet a szakemberek rendkívüli módon szeretnek alkalmazni.
 • 10 év németországi és magyarországi tapasztalat a kereskedelemben, termékforgalmazásban, az európai kineziotape, kineziológiai tape piacokon.
 • Kizárólagos magyarországi forgalmazója több európai- és világmárkának, mint pl. a PINO®, Fasciarolle®, PINOTAPE®, Kintex®, IQ TAPE®, eaglefit®,
 • A webáruházaink átlagos látogatottsága: 10.000-12.000 / hó


PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.