+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  

INTEGRÁLT FUNKCIONÁLIS ALAPÚ OSTEOPATHIA (IFAO OSTEOPATHIA)


OSTEOPATHIA A GYAKORLATBAN. - INGYENES GYAKORLATI ELŐADÁS, ahol bemutatjuk az érdeklődők számára az osteopathia gyakorlati elemeit, szemléletét, kezelési struktúráját az állapotfelméréstől az egyénre szabott terápiás lehetőségekig bezárólag.

ÚJ IDŐPONT: 2019. SZEPTEMBER 26.

Egy egyedülálló formáját választottuk a nyári Osteopathia szimpóziumnak. Mégpedig most elméletben és gyakorlatban egyaránt  parietális, viscerális, craniosacralis, fasciális és egyéb kezeléseket, technikákat a megjelenő szakemberek számára. Hogyan gondolkozik egy osteopath? Milyen formában és milyen holisztikus szemlélettel vizsgálja a panaszokat, azok háttereit? Milyen összefüggési rendszerben próbál megoldásokat találni egy - egy adott problémára? Ezt most kezelési folyamatok levezetésében, kérdésekre adott válaszokban egyaránt megismerhetik az érdeklődők a díjmentes rendezvényen.

Az Osteopathia, mint moduláris továbbképzés kettő formában van jelen 2016. végétől a PhysioVit-nél, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja nálunk a számára megfelelő koncepciót a témában, akár témakörök szerint is - pl. viscerális osteopathia, fasciális osteopathia, craniosacralis osteopathia stb. Júliusi szimpózium célja, hogy közelebb hozzuk és megismertessük az osteopathiát, annak jellegzetességeit és egyediségét. 

Rendezvény címe: PhysioVit Rehab Akadémia, 1143 Budapest, Hungária krt. 130.

Rendezvény kezdete: 17:00 - 18:30 óra

Regisztráció kezdete: 16:30 órától

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Üdvözlettel:

Kanyó Ildikó/PhysioVit

REGISZTRÁCIÓS LEHETŐSÉG A SZEPTEMBERI IDŐPONTRA ITT:

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a PhysioVit hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően. *


PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.