+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  

#PHYSIO2019 - Tanulást segítő pályázat

Ismét megkaptuk a tanulmányi támogatások kiadásának lehetőségét a szakmai továbbképzésüket nehezen támogatni tudó, az egészségügy és a sport területén dolgozó szakemberek részére, akik tanulását ezáltal a 2019-es esztendőtől kezdődően most már 2. alkalommal segíthetjük. Így van ez idén is, hiszen a mai naptól újból elindulnak a pályázati lehetőségek.

2019-es esztendőben az első részben a Sportfizioterápia, Rehabilitációs tréner alap és komplex képzésekre, a Neuro-Ortopédiai Manuálterápia, illetve a Typaldos módszer - Fascia Disztorziós terápia, BodyBalancePilates, vagy PHYSIO2019 alapképzési csomagot (4 db képzés) tartalmazó képzésekre 20-50%-os képzési támogatást elnyerni a benyújtott pályázati anyag függvényében.

2019. augusztus 1-től támogatjuk a gyógytornász, edző, gyógymasszőr és orvos szakmacsoportokhoz tartozókat a következő szakmai továbbképzések elérhetőségében, a tanulmányi díjak átvállalásával:

  1. Integrált Funkcionális Alapú Osteopathia modulonkénti tanulmányi támogatás 79.000 Ft*, ezzel a moduldíj önrésze 129.000 Ft helyett 50.000 Ft. Itt választható, hogy 4 modulra essen a támogatás, vagy a teljes 4 esztendőre.
  2. Funkcionális Alapú Manuálterápia (2020-ban induló képzés) modulonkénti tanulmányi támogatás 50.000 Ft*, ezzel a moduldíj önrésze 130.000 Ft helyett 80.000 Ft.


Pályázat benyújtásának határideje: 2019. szeptember 15.

Pályázathoz szükséges dokumentációk:

  • fényképes önéletrajz
  • 1 (min.) - 3 (max.) oldalas dokumentum, amelyben a jelölt személye, szakmai pályafutása, hazai és/vagy külföldi munkatapasztalatai bemutatásra kerül.


Pályázati regisztráció a lenti pályázati lap kitöltésével, beküldésével lehetséges. Amennyiben a csatolmányokat Emailben szeretné továbbítani, akkor azt a palyazat@physio-vit.net címre várjuk.

Tanulást segítő pályázat 10 szakember részére biztosíthatja sikeres pályázati benyújtás esetén a további tanulási és fejlődési lehetőségeket a PhysioVit támogatásával. Az elnyert pályázati támogatások felhasználhatók 3 hónapig a nevezett 2 témában.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben a rendszer nem küldi el jelentkezését!

Általános adatok

Teljes név:*
Leánykori név:
Születési hely és idő (év/hónap/nap):*
Anyja neve:*
Email cím:*
Levelezési cím:*
Telefonszám:*

Kiegészítő adatok

Végzettsége (csak egy választható): *
Egyéb végzettség(ek):
Előképzettség igazolása:*
Előképzettség igazolásának másoltatát töltse fel itt a jelentkezési lapra!

Egyetemi/főiskolai hallgatók esetében az előképzettség igazolása helyett a tanulmányi osztály által kiállított hallgatói jogviszony igazolás továbbítása szükséges!
Formátum: A csatolt dokumentum formátuma .jpg, .png file legyen. PDF formátum nem ajánlott!

Igazolások

Gyűjti a kreditpontokat?*
Igen válasz esetén adja meg nyilvántartási számát!

Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ honlapján tudja könnyen és gyorsan kikeresni a korábban már regisztrált nyilvántartási számát, amely eltérhet a nyilvántartási kártyán feltüntetett számtól. Kérjük ezt a számot tüntesse majd fel!  Ennek hiányában pontszerző tanfolyamunk esetén nem áll módunkban kreditpontjait hivatalosan regisztrálni.

Kérjük válassza ki a képzést!

Melyik továbbképzés érdekli, amelynek támogatására pályázik?*

Amennyiben Önnél van érvényes kupon, kérjük adja meg a kódot a tanfolyami díj kedvezmények beszámítása érdekében.

PHYSIO2018 alapképzési csomagban szereplő tanfolyamok a következők: Dorn terápia és Breuss masszázs, Trigger- és Tenderpont terápia, Fascia Release Terápia, Medical Flossing. Támogatott formátumok: jpg, jpeg, png, gif, doc, docx, xls, xlsx. Egyéb formátum esetén a rendszer nem továbbítja az űrlapot. Kérjük erre ügyeljen a kitöltés és csatolás során!

Pályázathoz kapcsolódó dokumentumok

Kérjük, hogy fényképes önéletrajzát, motivációs levelét itt töltse fel részünkre!

Támogatott formátumok: jpg, jpeg, png, gif, doc, docx, xls, xlsx. Egyéb formátum esetén a rendszer nem továbbítja az űrlapot. Kérjük erre ügyeljen a kitöltés és csatolás során!

PHYSIOVIT hallgatói kártya (PhysioVit Card)

Amennyiben már van hallgatói kártyája, kérjük adja meg annak 16 jegyű sorszámát!

Felhívjuk figyelmét, hogy a hallgatói kártya csak az önerőből finanszírozott képzésekre ad kedvezményt. Pályázati támogatásokra nem vonatkozik, a támogatás összegének felhasználásakor azzal nem vonható össze a kártyakedvezmény. A PhysioVit Card felhasználásával aktuális kedvezmények itt találhatók.

Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez és feldolgozásához.*
A fent ismertetett pályázati feltételeket elolvastam és elfogadom.*

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.