+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Fúlzúgás és rágóízület

Tudta ezt? Már rég megállapított tény, hogy a tinnitusban (fülzúgás) szenvedő páciensek jelentős részénél kapcsolat van a kellemetlen panasz és a rágóízület között? Tágabb értelemben a CranioMandibuláris Diszfunkciók sok esetben fülzúgást okozhatnak. Ezáltal a tinnitus nagyon hatékonyan kezelhető Craniomandibuláris Diszfunkciók terápiájával!

 

Tudta, hogy a fissura petrotympanica összeköttetést biztosít a népesség 5-10%-nál a belső fül és a rágóízület között? Emiatt a retrodiscalis zóna gyulladásos folyamatai a belső fülre hamar átterjedhetnek, de rágóizmok aszimmetrikus terhelése miatti statikai problémák szintén érinthetik a belső fület és fülzúgást idézhetnek elő. Tudta, hogy a fogászati beavatkozások után, tartásbeli eltérések esetében, sportrehabilitációban fontos erre a területre is figyelni?

Milyen területeken alkalmazható a terápia? Pl. Gyógytorna minden területén az egyszerű elváltozásoktól az egész testre kiterjedő strukturális eltérésekig, fogászat, fogszabályozás,  szájsebészet,  területén, ortopédia, reumatológia, traumatológia, neurológia, logopédia, ergoterápia stb. Sportsérülések kezelése esetében, azaz a sportrehabilitációban is kiemelkedő szerepe van!

Megjelent: 4676 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

typaldos - fascia disztorziós modell terápia képekben

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.