+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

Elemek megjelenítése címkék szerint: csomagszállítás

Elállási jog

A Vásárlót megilleti a jog, hogy az interneten megrendelt termékek megvételétől indokolás nélkül 14 napon belül elálljon. A fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén

  1. ) a terméknek,
  2. ) több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek,
  3. ) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,

ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Vásárló a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát. Amennyiben él elállási jogával, úgy köteles a MEDEX Kft. részére egyértelműen nyilatkozni a korábban megkötött szerződéstől való elállásról. Nyilatkozat megtételére a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • - postai úton feladott levélben,
  • - E-mailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levelezési címre küldött levélben,
  • - online elállási/visszaküldési nyilatkozati űrlapon keresztül.

Postacím: MEDEX24 Kft., 1035 Budapest, Szentendrei út 10.

Annak érdekében, hogy az Ön, mint Vásárló vásárlástól való elállása érvényes legyen, kérjük küldje el az elállására vonatkozó nyilatkozatot a határidő (14 nap) lejárata előtt!  A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát a fenti pontokban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

 

Vásárlástól való elállás következményei

Ha a Vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a MEDEX24 visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Vásárló a MEDEX24 által felkínált szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. 

A MEDEX24 jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe.

A visszafizetés banki átutalással történik a Vásárló által megadott bankszámla számra, kivéve, ha a MEDEX24 a Vásárlóval kifejezetten valami másban egyezett meg. Ezekben az esetekben nem számolunk fel a vásárlónak emiatt többletköltséget. A visszafizetés csak abban az esetben indul, amennyiben a Vásárló megküldi bankszámla számát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Email címre.

A visszafizetést mindaddig visszatarthatja a MEDEX24, amíg az áru(ka)t vissza nem kapta, vagy a vásárló nem igazolta hitelt érdemlően (pl. az áru feladását igazoló bizonylattal), hogy az árukat visszaküldte.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az áru(ka)t haladéktalanul és minden esetben legkésőbb tizennégy napon belül, attól a naptól kezdve, amelyen a Vásárló értesíti a MEDEX24-et jelen szerződéstől való elállásáról, vissza kell küldenie az alábbi címre: MEDEX24 Kft. 1035 Budapest, Szentendrei út 10.

Az átadási határidő betartottnak minősül, ha a Vásárló az áru(ka)t a tizennégy napos határidő lejárata előtt elküldi a visszaküldési címre. Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében az elállási nyilatkozatot vagy annak másolatát szíveskedjen mellékelni a visszaküldött áruhoz.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a MEDEX24 az áru visszaszállításának a költségeit nem viseli! A termék MEDEX24 címére történő visszaküldésének költsége a vásárlót terheli. A MEDEX24-nek az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldéssel járó költségén kívül az elállás kapcsán a Vásárlót semmilyen más költség nem terheli.

 

Felelősség az áru értékcsökkenéséért

A Vásárlónak kell viselnie az áru értékcsökkenésének költségeit, ha a Vásárló az áru jellege, tulajdonságai, működése megállapításához szükséges mértéket meghaladóan használja az árut és ebből értékcsökkenés állapítható meg. Az értékcsökkenés megállapítása az áru(k) visszavétele során elvégzett vizsgálat alapján történik.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.