+36 1 790 9900 | « Ügyfélszolgálat: 900 - 1800.  SMS chat: +36 70 311 1094 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Üdvözöljük a PhysioVit sajtóoldalán!

Ezen az oldalon összegyűjtjük azokat a média megjelenéseket, kisfilmeket, riportokat, televízióban megjelenő egészségmegőrzéssel, testmozgással, gyógyítással kapcsolatos sorozatokat amelyek szélesebb körű tájékoztatást nyújtanak az Ön számára a PhysioVit cégcsoport egy-egy tevékenységével kapcsolatosan.

 

1.) Meglepetés magazinban megjelent a gerincbetegségekről szóló cikkünk a Dorn féle speciális, egész test korrekciókon alapuló gerincterápiáról " Szabaduljon meg a fájdalmaktól Dorn terápiával" címmel.

 

2.) Sportorvos portál és szakmai magazin. Sporttal, rehabilitációval, sportrehabilitációval, sportolók sérüléseivel foglalkozó internetes szakmai magazin rendszeres publikátora a PhysioVit.

 

3.) Sárfalvi Péter, Dorozsmai Gábor és Balogh Gábor Ironmann felkészülését segítette csapatunk. A PhysioVit Rehab Team támogatásával készített felkészülést megörökítette a csapat egy átfogó riporttal.

 

4.) A HírTV Befutó c. műsorának csapata  nem bírta ki és betekintett a kulisszák mögé egyik sportrehabilitációval kapcsolatos oktatásunk futó és gyalogló programjába, amely a oktatónk a holland professzor irányítása alatt zajlott.

 

5.) Balzsay Károly profi ökölvívő rehabilitációjának egy-egy fázisába tekinthettek be a nyáron az Echo Tv Mozgás c. műsorának nézői.

 

6.) "Fájdalom törölve!" címmel jelent meg rehabilitációval kapcsolatos kisfilmünk a PhysioVit Rehab Akadémia megnyitásával kapcsolatos költözködések közepette. Profi öttusázó Sárfalvi Péter keresett meg minket irodai munkavégzések, állandó ülő munka miatti izomfájdalmak megszüntetésére vonatkozó kérdéseivel.

 

7.) Tavaszi sportrendezvények örökös résztvevője minden évben a PhysioVit.

 

8.) Reklámfilmek a Typaldos módszerről. Forgatás az ATV csapatával.

 

9.) HírTV-ben első alkalommal mutatkozott be a Dorn terápia. A hatalmas érdeklődést kavart riport felkeltette a gyógylni vágyó nézők kíváncsiságát, így megjelent a második rész is Az új kisfilm beketintést enged az orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőrök szakmai képzésének folyamatába.

 

10.) Profi sportolók rehabilitációjában fókuszban a Dorn terápia - Speciális gerincterápia. Össztűz alatt a végtaghossz különbség és a deréktáji panaszok. Egy kezelés folyamatát mutatta be a televízió. Első közös forgatásunkon a sérülésekkel bajlódó Sárfalvi Péter rehabilitációját mutatjuk be.

 

11.) A bécsi székhelyű EFDMA hivatalos magyarországi képzési partnere lettünk. Ennek alkalmából az EFDMA vezetőségi tagját és egyben FDM terápia instruktora adott riportot a PhysioVit TV-nek.

 

 

12.) Fitbalance expó műsorvezetője élő adásban tesztelte nálunk az IQ tapaszokat...

 

13.)Sportrendezvények állandó találkozó helyek régi/új hallgatóinkkal. Fitlanace, Fitnesz Nap állandó résztvevője a PhysioVit és a sportrehabilitáció.

 

14.) Sportrendezvények, kiállítások örökös fókuszában a PhysioVit Rehab Team. Standunkon minden érdeklődő tesztelheti szolgáltatásunkat, termékeinket.

 

15.) Parasport - Szerencsétlenül végződő autóbalesettől a Paralimpiáig. Kanyó Zsolt paraatléta rehabilitációjában a PhysioVit Rehab Team.

Megjelent: 5101 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.