+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
24 nemzetközi szinten jegyzett, magyar sportrehabilitációs szakember kezdheti meg munkáját

2014-et írunk, első évfolyam Sportfizioterápia, Rehabilitációs tréner vizsgájánál járunk. Most már végérvényesen elmondhatjuk, hogy teljes mértékben úttörők lettünk a magyar Sportrehabilitációban! International Academy For Sportscience és BAM van Wingerden licensze alatt álló 2 éves képzésünk Sportfizioterapeutái, Rehabilitációs trénerei május 16-án, 2 napos, 3 fordulós sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően megszerezték az országban egyedülálló képesítésítésüket! Most már Magyarországnak is van 24 új, nemzetközi szinten is jegyzett Sportrehabilitációs szakembere (WART/USA, WART/Európa).

Külön öröm számunkra, hogy a magyar labdarúgás meghatározó csapatai (DVTK, Videoton, Paks, Kaposvár FC, FTC, Honvéd stb.) szintén képviseltették magukat a képzésen. A sportrehabilitáció fejlődéséért folytatott "küzdelmünk", amely 2011-ig nyúlik vissza, innentől kezdve most már közös cél. Amennyiben közös célunkat, az eredményekben gazdag munkát a sportolók rehabilitációjának területén a jövőben elérjük, akkor elmondhatjuk, hogy érdemes volt közös utunkat elkezdeni! Ebben a küldetésben természetesen most már számíthatunk minden új I.A.S. Sportfizioterapeutára, vagy I.A.S. Rehabilitációs trénerre.

Gratulálunk a csapatnak! Gratulálunk az oktatónak, Prof.Dr Bert van Wingerdennek (PhD)! Szép munka volt!

Ami a jövőt illeti, mi a PhysioVit-nél továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a jelenleginél is több szakemberrel ismertessük meg a sportrehabilitáció speciális területét, ezáltal a jelenleginél több sportfizoterapeuta kezdje meg munkáját a kórházakban, járóbeteg szakellátásban, praxisokban, sportkluboknál. Még több sportrehabilitációs tréner, rehabilitációs tréner kezdje meg munkáját a kórházak járóbeteg szakrendelőiben, a magánrendelőkben, a sportkluboknál. Azok a szakemberek is kaphassanak speciális képesítést, akik a kórházakban először találkoznak a sérült sportolóval, a sérült pácienssel! Ezt azért is tartjuk kiemelkedően fontos szempontnak, mert minden későbbi rehabilitációs lehetőség, irány, időtartam, korai és/vagy késői qualitativ és quantitativ eredmények sokszor már itt megpecsételődnek.

Jövőben is fontosnak tartjuk az élsport, a teljesítményfokozás és a gyakran előforduló sportsérülések megelőzése, kezelése területén dolgozó edzők, orvosok, terapeuták felkészítését a legnaprakészebb, tudományos kutatásokon alapuló, és a nemzetközi gyakorlatban is bevált sportrehabilitációs és prevenciós módszerekbe.

Megjelent: 4026 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.