+36 1 790 9900 | +36 21 2525 207 | « Online ügyfélszolgálat: 900 - 1800 | Nyitvatartás »
  
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

Elemek megjelenítése címkék szerint: physiovit

MOKKA - A TV2 műsorába kaptunk idén meghívást, ahol Vámos Erika műsorvezető vendége volt gyógytornászunk, a PhysioVit Group vezetője,  Kanyó Ildikó és kedves ügyfelünk, Molnár Anikó, akik a gerincpanaszokról beszélgettek 8 percen a reggeli műsorban.

 

 

Kategória: Breaking

M1 HÍRADÓ - Az egészséges mozgásra és a megelőzésre hívtuk fel a figyelmet az őszi Fitbalance Aréna rendezvényen.  Közel 7 percben Kanyó Ildikó beszél a sérülések megelőzéséről, a bemelegítésről és a testmozgás fontosságáról a Híradó műsorában.

 

 

Kategória: Breaking

MOZGÁS ÉS EGÉSZSÉG. Beszélgetés Kanyó Ildikóval és Gajdos Tamással közel 25 percben. Vajon ha valaki hosszú szünetet hagyott ki, vagy még talán sosem sportolt rendszeresen, de szeretné elkezdeni hogyan tegye ezt meg? Mit javasol erre egy aktív sportoló és szakember?

 

 

Kategória: Breaking

Vámos Erika és Kanyó Ildikó beszélget a flossing technika szövetekre, ízületekre gyakorolt hatásairól.

 

Jazzy rádióban mutattuk pe kb. 9 perces műsorban a flossing technika különlegességeit.

Az egy órás műsorban Vámos Erika, a TV2 és a Jazzy rádió műsorvezetője, Kanyó Ildikóval, a PhysioVit Rehab Akadémia gyógytornászával, a Német Olimpiai sportszövetség sportfizioterapeutával beszélget.

Legyen szó sportolás közben kificamodott bokáról, rándulásról, túlerőltetett izomzatról, gyulladásról az új, gumiszalaggal végzett rehabilitációs/regenerációs technikának köszönhetően akár már 2 perc alatt elérhetjük a regenerációhoz szükséges panaszcsökkenést, megkönnyebbülést.Sokféle sportsérülés megelőzésében játszhat majd szerepet az új koncepció, illetve sportolás közben létrejött izom és ízületi panaszok megszüntetésében igazán nagyszerű lehetőséget tartogat minden sportolónak, vagy terapeutának, az egészség iránt érdeklődőnek ez az ingyenes délután.

A témában megtartott beszélgetés során szó esik majd többek között arról, hogy a speciális gumiszalag technika (más néven medical flossing) milyen módon fejti ki hatását a különféle panaszok, vagy egyszerűen csak a sporttevékenység utáni fáradás/fáradtság, izomláz megszüntetése céljából. Hogyan ér el a vérellátás rövid és fájdalmas - szinte- elfojtása hirtelen bekövetkező megkönnyebbülést? Hogyan működik a kompressziós terápia és a kineziotape ötvözetéből kiépített technika? Hogyan hat a gumiszalag tekerés a szervezetre?

A szakembereket, sportolókat 2015-ös megjelenése után szinte azonnal lenyűgözte a szalag által kiváltott hatás, így hamar széles körben elterjedt a technika. Ennek a flossing módszernek a háttereiről szeretne többet megtudni, akkor a képre kattintva letölthető a videó.

Kategória: Breaking

Hogyan kezdjünk sportolni hosszú kihagyás után? Miért fontos a mozgásminta szűrés sportolóknál? Erről beszélget a Fitbalance Plusz rendezvény kapcsán az ATV reggeli start műsorában Kanyó Ildikó és Gajdos Tamás.

Kategória: Breaking
vasárnap, 17 Március 2019 13:02

TV2 - Újítás a sportrehabilitációban

10 évvel ezelőtt egy ízületi rándulás, vagy húzódás esetén a szakemberek a pihentetés javasolták.
A fizioterápiás módszerek mára már sokat változtak. Egy speciális gumiszalag szakszerű betekerésével, akár pár perc alatt megszűnhet az ízületi fájdalom.

Kategória: Breaking
1. oldal / 6

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.